Nieuwsbrief

Informatiebrief 

Juni 2020Geachte heer, mevrouw, familie,

Sinds 16 maart hebben wij uitsluitend spoedzorg verleend bij niet-corona patiënten, nu wij weer groen licht hebben gekregen van onze beroepsgroepen om reguliere zorg weer op te starten willen wij u hierbij informeren dat wij weer langzaam aan het opstarten zijn om de normale tandheelkundige zorg weer te verlenen. Wij hebben de optimale persoonlijke bescherming middelen in huis en werken volgens een strak hygiëne protocol. Zodra u een afspraak heeft gemaakt zult u een informatiebrief per email ontvangen hoe uw afspraak zal verlopen. Tandheelkundige zorg bij patiënten die Corona hebben of in de risico groep vallen zullen behandeld worden door het nationale CAM team (CAM= Coronakliniek Acute Mondzorg)

Tevens wil ik gebruik maken van deze email om u te informeren over de uitbreiding van ons behandelteam. Tandarts Paul Urban komt in eerste instantie op vrijdag bij ons werken zodat we van maandag tot en met vrijdag u kunnen voorzien van tandheelkundige zorg.

We zullen u regelmatig op de hoogte houden van nieuws betreffende de praktijk. Mocht u hier geen prijs op stellen wilt u dit dan aan ons laten weten zodat wij u uit de lijst van verzending schrappen.

Met vriendelijke groet

Tandheelkundig Centrum Oosterbaan-Arke bv

J.J. (Jan-Joost) Oosterbaan, tandarts

AI Website Creator